Aanmelden Opwekking 2024

Samen geloof beleven Opwekking 2024…. #Gewoon doen!!!

De jaarlijkse pinksterconferentie van stichting opwekking (ook wel bekend als hèt Opwekkingsweekend) is een weekend vol geloof, Heilige Geest, muziek, verdieping, ontmoeting en gezelligheid. Het pinksterconferentie weekend is komend jaar van 17 t/m 20 mei en vindt plaats op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen (maar een half uurtje rijden van ons mooie Heerde). Zeker na de zeer geslaagde weekenden van afgelopen jaren leek het ons als opwekkingscommissie een uitgelezen kans om opnieuw met zijn allen naar opwekking te gaan. Een gezellig weekend kamperen met je familie en vrienden en daarnaast ook nog eens je relatie met God verdiepen.

Voorgaande jaren hebben we op zondag na de ochtenddienst een gezamenlijke picknick georganiseerd op ons eigen veld. Wij hopen op nog veel meer aanmeldingen dan vorig jaar! Er is voor iedere leeftijdscategorie genoeg te doen.

Lees voor meer info en ervaringen de website https://www.pinksterconferentie.nl en lees de komende tijd het kerkblad goed door

Aanmelden?

  1. Meld je eerst aan op de site van opwekking. Het registratienummer wat je dan door krijgt heb je nodig. Zonder dit registratienummer heeft aanmelden op de site van Hervormd Heerde geen nut.
  1. Nu aanmelden op de site van Hervormd Heerde, dit zorgt ervoor dat je bij ons op het veld komt te staan als gemeente.

U en jij gaat toch ook mee? Meld je hier aan #Gewoon doen!!!!

Stap 1

De eerste stap bestaat uit het aanmelden van je verblijf op de website van stichting opwekking. Dit kan via onderstaande link. Na het registreren ontvang je een bevestigingsmail met daarin een persoonlijk ticketnummer. Deze nummers dien je voor alle personen hieronder in te vullen vullen om je registratie voor ons Hervormd Heerde veld te starten

Registreren kamperen bij Opwekking 2024:  www.ikganaaropwekking.nl (vanaf 1 februari)

Powered by BreezingForms